Atât în radio cât și in televiziune, paravânturile pentru microfon personalizate, stârnesc interesul a doua departamente: tehnic și marketing. Din punct de vedere tehnic paravânturile sunt un dispozitiv de îmbunătățire a calității sunetului înregistrat în condiții de teren. Din perspectiva departamentului de marketing ele reprezintă un mod de promovare gratuită pe TV sau în presa scrisă.

Alte avantaje ale paravânturilor de microfon personalizate:

  • protejează împotriva vântului și a zgomotului de fond
  • nu afectează acustica
  • se produc pentru orice tip de microfon
  • sunt create după propriul dvs. design, cu culorile solicitate de dvs., cu logo-uri individuale monocolore sau multicolore

Paravânturile sunt produse de către compania germană Schulze-Brakel. Producția primelor paravâturi de microfon decorate a început în anul 1980, iar de atunci formele, modele și tipul de personalizare au fost în permanență îmbunătățite. Se pot produce paravâturi cu formă rotundă, cu trei fețe, patru fețe sau cu forme adaptate unor proiecte speciale. Personalizarea poate fi realizată în orice culoare Pantone.

Desigur oferim și cuburi pentru microfon. Acestea pot fi realizate din burete reticulat (identic cu cel folosit pentru paravânturi) sau din plastic. Cuburile din burete pot avea foma rotundă, cu trei sau patru fețe. Cuburile din plastic sunt diponibile doar în forme cu trei sau patru fețe, iar eticheta cu însemnele postului poate fi mată sau lucioasă.

Clienții noștri sunt: Adevarul TV, Antena 2, Antena 3, Euforia TV,B1 TV, Dolcesport, Finlandia, Kanal D, Transilvania Live, Transilvania Look, Radio Reșița, Radio România, UTV.

Pentru informatii suplimentare referitoare la formele și culorile disponibile va rugăm să descarcati pliantul de prezentare.

Descarca pliant prezentare

Pentru o comandă fermă sau cotatie de preț avem nevoie de la dvs de urmatoarele informatii:

  1. cantitatea dorită (minim 10 bucăti)
  2. tipul de microfon utilizat (marca si model)
  3. forma de paravânt dorită (rotund, cu trei fețe sau patru fețe)
  4. logo-ul în format vectorial (ai sau eps)
  5. codul Pantone al culorilor din logo

Vă rugăm să trimiteți comanda dvs la:

Email: office@visualexpert.ro ; Telefon: +4.0756.226.372